LAST MINUTE ajánlataink
Naptár
Kiemelt linkajánló
Látogatóink 2009. február 13-óta
Untitled Document
Bemutatkozás
Köszönti Önt a Pilis ticket jegyiroda!

A jövőben szeretnénk megkönnyíteni Önöknek a vásárlást.
Ennek érdekében egyszerűen e-mailben rendelhet tőlünk jegyet info@varazsko.hu, varazsko@t-online.hu cimeken. Megrendelt jegyeit két helyszínen veheti át: Varázskőben (Pilisvörösváron a Budai út 22.) vagy az Ajándékboltban (2085 Pilisvörösvár, Vasút út 4.).  A részletekről érdeklődjön a 0620 343 2281-es telefonszámon.

2008-ban nyitotta meg kapuit jegyirodánk. Célunk, hogy a térséghez közelebb hozzuk a főváros és a vidéki városok kulturális eseményeit, rendezvényeit. Ezen kívül vállaljuk a segítséget a térség rendezvényeinek népszerűsítésében is.

Irodánkban jegy váltható budapesti és a vidéki városok minden színházába.

Árulunk koncertjegyet számos helyszínre. A teljesség igénye nélkül: Papp László Sportaréna, Dürer kert, Syma rendezvény-központ, Főnix csarnok (Debrecen), A38, Petőfi Csarnok, Kincsem Park, Kultea, Művészetek Palotája, Liszt Ferenc zeneakadémia, Diesel Klub stb.

Kiemelt célunk a kisgyermekek és az ifjúság elérése. Számos igazán színvonalas ajánlattal tudunk szolgálni nekik. Ennek létrehozásában kiemelkedő szerepet lát el a Kolibri színház, az IBS színpad, a Budaörsi játékszín, Művészetek Palotája, Madách Színház valamint a Játékszín. Várjuk pedagógusok jelentkezését, hogy közösen állíthassunk össze programokat. Bérlet ajánlatokkal is várjuk őket.


Partnerünk az Interticket ,  Ticketportla (www.ticketportal.hu) Vígszínház. Cultur Comfort Központi jegyiroda

Sok Szeretettel Várjuk!

Pilis Ticket Jegyiroda - Pilisvörösvár - Színház, Koncert, Hangverseny, Sportrendezvény
Design: Ötletvan Kft - A honlapot készítette: PilisCentrum.hu